Miss Gonzo rider igjen

Hold hunden i bånd
Dette bildet tok jeg i Reykjavik høsten 2011 på en tur i parken under Nordic Music Days.

Helt siden jeg hadde min lille spalte og skrev artikler for et utelivsmagasin i Trondheim rundt år 2000 har jeg tenkt på å begynne å blogge.

I Trondheim skrev jeg under pseudonymet Miss Gonzo og i spalten tok jeg for meg temaer som fett hår, observasjoner av uteliv og  sjekking (som på O´Martins over svette pommes frites) og øvrige problemstillinger knyttet til å være ung og uetablert. Og det verste var at jeg hadde faste lesere. Spalten var et fint avbrekk fra livet som frilansjournalist hvor jeg måtte tenke på innsalg, alternative vinklinger, NFJs sine satser og fakturering.

Heldigvis samarbeidet jeg med en utrolig dyktig fotograf, så artiklene var lette å selge. Sissel Myklebust heter hun. Hjemmesiden hennes er under oppdatering, men jeg legger ut adressen så fort jeg har den. 

Jeg skriver fortsatt – og har valgt nicket «Dachsform» fordi jeg liker dachser. De er utholdende, små tøffinger som kan lukte seg fram til det meste. Og jeg liker også hunder generelt. De er lojale og sosiale flokkdyr. Jeg har god luktesans og tror man kan få til mer sammen med andre enn hvis man skal gjøre alt alene, så da er jeg vel et sosialt flokkdyr også. Stemmen min er jeg på sporet av. Kanskje kommer jeg til å bjeffe litt innimellom. Men …Vil dere høre på?

5 kommentarer om “Miss Gonzo rider igjen

  1. Margreteberta

    Det er klart jeg vil følge med på bloggen din!! Du er rå til å skrive og gjør dagen bedre med ditt syn på verden

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s